Ik begeleid ondernemers in Nederland, België, Frankrijk, Aruba, Verenigde Arabische Emiraten (Dubai), Zwitserland, Duitsland, Portugal, Australië, Afrika en Maleisië. Dit is het voordeel van online. Je bereikt iedereen over de hele wereld!

Droom je van

Meer vrijheid ervaren in je bedrijf
Sparren met collega ondernemers die er hetzelde instaan als jij
Overleggen met gelijkgestemden wat te doen als er weer nieuwe maatregelen komen
Persoonlijk in balans en hierdoor ook jouw bedrijf in balans.
Een podium waar je jouw kennis kan delen
Vanuit ontspanning en afgestemd op jouw missie ondernemen
Leren navigeren in de nieuwe wereld

De nieuwe wereld ondernemer

Nieuwe · we·reld· on·der·ne·mer (de; m,v; meervoud: nieuwe wereld ondernemers)

nieuw (bijvoeglijk naamwoord, bijwoord)
Nog niet lang bestaand; pas verschenen, tot nog toe onbekend.

we·reld (de; v(m); meervoud: werelden)
Aarde, soort mensen zoals de bepaling aangeeft: de geleerde wereld; de onderwijswereld, voetbalwereld, ondernemerswereld

Ondernemer
Iemand die een bedrijf voor eigen rekening uitoefent

De nieuwe wereld ondernemer verbindt, werkt samen, ziet in dat de weg die hij/zij heeft afgelegd in het leven op persoonlijk, opleiding en werkgebied van belang is geweest om te komen waar hij/zij nu is. Om een bijdrage te leveren aan de nieuwe wereld die we samen mogen bouwen. Deze is er al. We hoeven er alleen maar op af te stemmen.

Dat alle kwaliteiten en de waarden waar hij/zij voor staat van belang zijn op dit moment om bij te dragen aan deze betere nieuwe wereld. Die in contact zijn met de Bron opkomen voor zichzelf en ondanks hun gevoeligheid krachtig staan en zich laten zien. Op met hun kennis het grotere geheel te dienen. Dit alles vanuit verbinding en liefde.

 

If you feel like you don’t fit in this world, it’s because you are here to help create a new one

 Wat heb ik te bieden?

 

De nieuwe wereld netwerk community is voor nieuwe wereld ondernemers die zien en voelen dat het anders mag. In plaats van te kijken wat er niet klopt in het systeem gaan we juist bouwen aan een nieuwe manier van leven en ondernemen. We zijn niet voor niets met zoveel lichtwerkers.

Veel ondernemers voelen zich eenzaam in hun “strijd” voor een nieuwe wereld. Hoe fijn is het om samen te komen met gelijkgestemde ondernemers. Het is dan ook super waardevol om te verbinden met andere ondernemers en elkaar te versterken. Daarom is het prettig om in een community met allemaal ondernemers bij elkaar te zijn, te praten en brainstormen over je bedrijf, te leren van elkaar en te verbinden.

De nieuwe wereld netwerk community 

Nieuwe wereld netwerk community

Ik ben er van overtuigd dat je al de kennis qua werk en privé niet voor niets hebt opgedaan. Dit mag gedeeld worden en kan op vele manieren. Via je eigen online platform, in combinatie met live momenten voor een uniek publiek. We zijn hier met elkaar gekomen om iets groters neer te zetten voor de mensheid. Het is niet voor niets dat er op dit moment zoveel lichtwerkers opstaan. Zoals yogadocenten, coaches, masseurs en therapeuten. Ook ondernemers die uitleg geven over het bijhouden van een moestuin, werken aan je immuunsysteem en gezonde voeding horen hierbij. We zitten midden in de Great awakening en zijn lichtwerkers en hebben als ziel gekozen om hier nu aanwezig te zijn.

Je bent je hele leven voorbereid om dat gene wat je hier te doen hebt. Het is groots. Heb vertrouwen dat alles loopt zoals het loopt, trust the proces.

We gaan naar de nieuwe wereld. Sterker nog deze is er al. Het bevindt zich op een andere frequentie. Wij kunnen er voor zorgen om af te stemmen op deze frequentie. Hoe meer mensen dit doen des te beter, zodat we andere meenemen in deze hoge frequentie. Vandaar dat groepsmeditaties ook zo krachtig zijn.

Wat mag je verwachten in de nieuwe wereld netwerk community?

Maandelijks ontvang je:

 • Een Q en A coachcall twv 149. De opname is terug te bekijken in de academie.
 • Een masterclass/workshop/lezing. Over onderwerpen zoals zichtbaarheid, social media, persoonlijke ontwikkeling, money mindset, je zielsmissie vinden. Kortom onderneemtips om te ondernemen vanuit je eigen intuïtie. twv 99. De opname is terug te bekijken in de academie.
 • Eén keer in de maand een koffieochtend mastermindsessie met kleine groepjes om een bedrijfsissue te bespreken met anderen twv 99
 • Een masterclass/workshop/lezing van collega expert uit de community over yoga, meditatie, coaching, healing, frequenties, tijdlijnen, natuur etc. De opname is terug te bekijken in de academie.
 • De mogelijkheid om zelf het podium te nemen en jouw kennis te delen zodat mede ondernemers jou gaan volgen
 • Voordeel op online en live workshops / lezingen van De Yoga Business Coach. Zoals Blauwprint zandbaksessie, ademcoaching, Human Design Readingen en live events.
 • Toegang tot online programma’s van De Yoga Business Coach. (na 6 maanden de Afstemchallenge twv 99 en na 12 maanden Van Bijbaan Naar Bedrijf twv 799)
 • Workshop en lezingen van experts buiten de community over bloggen, social media etc
 • Verbinding met collega’s
 • Een plek om te connecten, een vraagstuk neer te leggen mochten er weer nieuwe maatregelen komen, we zitten allemaal in hetzelfde schuiten en door te overleggen met elkaar en te weten hoe een ander het aanpakt geeft veel rust en vertrouwen. Je bent niet alleen.
 • Doordat je het samen doet, hoef je het wiel niet alleen uit te vinden. Het is fijn om herkenning te zien bij de ander, te sparren, elkaar te steunen en aan te moedigen.

 • Tips mbt interessante podcasts, websites en documentaires
 • Bij interesse optioneel extra livedagen om te netwerken.
 • Besloten community dagelijks support 24/7 voor je vragen is onbetaalbaar.
 • Nog veel meer wat mag gaan ontstaan in deze netwerk community. Juist vanuit respons wordt het mooier dan ik nu kan bedenken.

Dit is een nieuwe community, samen met jou ga ik deze in co – creatie vormgeven

Het is maandelijks opzegbaar per de 1e van de maand

 

Pakket & Prijs

De Nieuwe Wereld Netwerk Community

59

Excl BTW per maand

Dit pakket bestaat uit:

Eén keer in de maand een online coachcall twv 149

Eén keer in de maand een masterclass mbt je bedrijf twv 99

Eén keer in de maand een koffieochtend mastermindsessie met kleine groepjes om een bedrijfsissue te bespreken met anderen twv 99

Workshops/lezingen/masterclasses van collega ondernemers uit de community of experts

Besloten community dagelijks support 24/7 voor je vragen is onbetaalbaar

Voordeel bij workshops en lezingen van De Yoga Business Coach

Toegang tot online programma's zoals de Afstemchallenge en Van Bijbaan Naar Bedrijf

Plek om te netwerken met elkaar en issues voor te legen waar je tegen aanloopt

Community van gelijkgestemden

Maandelijks opzegbaar per de 1e van de maand

Wie ben ik?

Mijn naam is Corine van Zoelen – van Heerebeek. Ik ben weduwe en moeder van twee kinderen. Ik ben Yoga Business Coach. In het begin was ik gespecialiseerd in yogadocenten. Naarmate de tijd vorderde gingen ook andere spirituele ondernemers me volgen en een online programma ontwikkelen onder mijn begeleiding.

Ik spreek me al sinds maart 2020 uit tegen het beleid en heb vele gratis pauwertalks (webinars) gegeven om ondernemers te begeleiden met hun bedrijf om te navigeren tussen de maatregelen door. Zodat je je aan de wet houdt en weet wat je rechten zijn en wat wel en wat niet kan.
Ik heb onderneem tips gegeven mbt originele workshop en les ideeën, manieren in ondernemen wat wel mogelijk was en hoe ik de nieuwe wereld voor me zie.

Ik vind het belangrijk dat we als ondernemers met elkaar verbinden en elkaar versterken. Daarom organiseer ik ook deze community, het Yoga Business Event, Retreats en diverse workshops.

Tevens steun ik namens de deelnemers van mijn online trainingen, de stichting “ViaLisa” van Lisa van Gerven die jonge vrouwen begeleidt in de sloppenwijken van Bangladesh en “Because we carry” van collega Steffi de Pous. Ze helpt vluchtelingen op Lesbos.

Al mijn kennis die ik de afgelopen jaren heb geleerd ga ik met je delen in deze community.

Flevolandse zakenvrouw verkiezing 2018 Corine was genomineerd voor de Flevolandse zakenvrouw van 2018, categorie ZP, zelfstandig professional.

De beste investering die je kunt doen is de investering in jezelf.

Mijn Missie

Mijn missie is dat zoveel mogelijk mensen rust en stilte vinden en hierdoor een betere balans vinden tussen hun privé en werk. Dit kan ik niet alleen. Gelukkig zijn er heel veel gedreven ondernemers die goed zijn in hun vak. En allemaal op hun manier en met hun kennis mooi werk verrichten. Ze voelen zich eenzaam en denken dat zij de enige zijn die over bepaalde zaken denken en vinden het lastig vinden om zichzelf zichtbaar te maken en om hun plek op te eisen in de markt waardoor de juiste leerling/klant hen niet kan vinden. Ik help hen om hun missie helder te krijgen, zichtbaar te worden en missie uit te dragen zodat ze nog meer leerlingen/klanten bereiken met hun kennis die hierdoor dichter bij zichzelf komen en de rust en stilte ervaren.

Het Resultaat

Tijdens de nieuwe wereld netwerk community heb je maandelijks support van, Corine en de andere deelnemers van deze community groep. Zij staan er hetzelfde in als jij. Mochten we weer te maken krijgen met maatregelen dan is het ook fijn om te bespreken hoe je dit het beste kan doen. We zijn er voor elkaar.

Van 5 tot 10 jaar

Als je over 5- 10 jaar realiseert dat je leven en je bedrijf positief is veranderd door mee te doen aan de nieuwe wereld netwerk community. Zou je dan meedoen? Als je nu niet instapt zou je dan spijt krijgen over 5- 10 jaar? Het is een maandelijkse bijdrage qua investering. Het is per maand opzegbaar. De investering is in vergelijking één yogaleerling in de maand, een halve coachklant per maand, een half uur werken per maand als je uurtje factuurtje werkt. Hoe lang ben je opzoek naar een netwerk met gelijkgestemden? Denk je, “ik doe het wel alleen”? Als het tot nu toe nog niet is gelukt. Gaat het dan lukken zonder hulp? Ik heb me heel eenzaam gevoeld en ben dankbaar met mijn netwerk, Dit gun ik jou ook.
Ik ben blij dat ik in mezelf heb geïnvesteerd en hulp heb ingeschakeld. Het heeft me zoveel gebracht. Voor mezelf, mijn gezin en mijn bedrijf.
Wees trots op jezelf en jouw bedrijf.

Meest gestelde vragen

Hoelang duurt de begeleiding tijdens de nieuwe wereld netwerk community?

We starten op 4 april en het loopt maandelijks door. Het is maandelijks opzegbaar per de 1e van de maand.

Wat is het maandbedrag voor de nieuwe wereld netwerk community?

Het maandbedrag is 59 euro excl btw

Is de nieuwe wereld netwerk community ook voor mij en mijn bedrijf interessant?

Ja, dit is voor iedere ondernemer interessant. In mijn online trainingen is het merendeel van de deelnemers yogadocent. Maar er is ook een kindercoach, masseur, eigenaar spiritueel centrum, rouwtherapeut, voedingscoach et cetera. In dit netwerk wil ik graag bewuste ondernemers samen brengen die zien wat er speelt, voelen dat het anders mag en op hun manier met hun kennis willen bijdragen aan die nieuwe wereld.

Moet ik bij een coachcall/masterclass aanwezig zijn?

Je hoeft niet per se bij een coachcall / masterclass aanwezig te zijn. Je kunt ook de opnames bekijken in de academie.

Ik wil een online programma maken. Bespreek je dit ook in de nieuwe wereld netwerk community ?

In de nieuwe wereld netwerk community zitten allerlei ondernemers die het fijn vinden om te sparren en maandelijks samen met andere ondernemers een coachcall en masterclass van mij te hebben. Dit kan als je live of online ondernemer bent. We zitten in het Aquarius tijdperk en daar speelt technologie wel een grote rol. 

Heb je helemaal nog geen online programma? Bekijk dan het voordeligere combi deal aanbod bij www.vanyogadocentnaaronlineyogadocent.nl Ook heel interessant als je geen yogadocent bent.
 

Ik heb al de training Van Yogdocent Naar Online Yogadocent gedaan. Is deze community ook interessant voor mij?

Jazeker is deze community dan interessant. Je hebt een prachtig online programma gemaakt of traject met de combinatie online en live.
Het is de perfecte plek om een podium te krijgen waar je je kennis deelt zodat andere je gaan volgen. Een plek om te geven en te nemen.

Als online ondernemer heb je zoveel mogelijkheden EN zijn er geen stads- of landgrenzen.
 

Jij bent je bedrijf!

Corine in de media

Corine van Zoelen – van Heerebeek

Horst 2617 | 8225 PA Lelystad | 06-51874415 | info@deyogabusinesscoach.nl

Chat openen
1
App me op...
App me of spreek in!